Nis

23.04.2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda düzenlenen törenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku içinde kutladık.

Nis

21-22 Nisan 2024 tarihlerinde Sivas ilinde düzenlenen U15 Türkiye Güreş Şampiyonası'na katılan öğrencilerimiz terfi yaparak bir üst kategoride yarıştılar.

Nis

Öğrencilerimiz 19.04.2024 tarihinde Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından düzenlenen KodlaKarahisar Okullar Arası Hackathon'a katıldı.

Nis

15-17 Nisan '024 tarihleri arası Tekirdağ'da düzenlenen okullar arası yıldız kızlar güreş Türkiye şampiyonasına il şampiyonu olarak üç öğrencimizle katıldık.

Nis

Okul sporları kapsamında 03.04.2024 tarihinde düzenlenen geleneksel okçuluk müsabakalarında yıldız kızlar ve erkekler kategorilerinde yarışan öğrencilerimiz takım olarak kızlarda il 4. sü, erkeklerde ise il 2. si oldu.

Nis

Okul sporları kapsamında 03.04.2024 tarihinde düzenlenen geleneksel okçuluk müsabakalarında küçük kızlar ve erkekler kategorilerinde yarışan öğrencilerimiz takım olarak kızlarda il 1. si, erkeklerde ise il 4. sü oldu.

Nis

Kulüpler arası spor müsabakalarında terfi yaparak bir üst kategoride yarışan öğrencilerimiz kendilerinden büyük olan yarışmacıları yenerek büyük bir başarı gösterdi.

Nis

Okul sporları kapsamında klasik yay / modern okçuluk branşında düzenlenen müsabakalara öğrencilerimiz küçükler ve yıldızlar kategorilerinde katıldı.

Nis

29 Mart 2024 tarihinde düzenlenen Yıldız Kızlar- Yıldız Erkekler Oryantiring müsabakalarına okul takımlarımızla katıldık.

25.03.2024 tarihinde düzenlenen okullar arası küçükler oryantiring il şampiyonasında küçükler erkek okul takımımız açık ara farkla il 1. si oldu.

21.03.2024 tarihinde okulumuzun konferans salonunda ve daha sonra okul bahçesinde nevruzu kutladık.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Afyonkarahisar Merkez İlçe Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’nda İho 8-A sınıfından Zeynep Çınar adlı öğrencimiz Kulami oyununda 1.oldu. 7-B sınıfından öğrencimiz Zuhur Quasemi ise Pentago oyununda 2.oldu.

Okulumuzda velilerimize yönelik bağımlılıkla mücadele semineri gerçekleştirildi.

12 Mart 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılan programla İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinliklerimizi gerçekleştirdik.