Okulumuzda velilerimize yönelik bağımlılıkla mücadele semineri gerçekleştirildi.

12 Mart 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılan programla İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Okulumuzda Razaman-ı Şerif hazırlıkları kapsamında din kültürü ve ahlak bilgisi tarafından bu ay ile ilgili dikkat çekici bir pano hazırlandı.

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize verilen eğitimin ardından deprem tatbikatını gerçekleştirdik.

Şbt

Öğrencilerimiz il çapında düzenlenen puanlı atletizm yarışmalarında bireysel olarak 13 madalya ve takım olarak il 3. lüğü kazandı.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimiz Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji'ni gezerek okul hakkında bilgi edindi.

Şbt

Okul sporları kapsamında düzenlenen dart müsabakalarına yıldız kızlar ve yıldız erkekler dart takımlarımızla katıldık.

Şbt

TEKNOFEST 2024 yarışma başvuruları başladı.

Şbt

İzcilerimiz Bolu Aladağ Kamp Merkezi'nde kış kampı yaptı.

Şbt

İl çapında düzenlenen okullar arası bilek güreşi müsabakalarına katılan öğrencilerimizin tamamı derece alarak yarışmaları tamamladı.

Ock

Okulumuzda Afyonkarahisar Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan il denemesi yapıldı.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında okuılumuz dijital panosunda enerji verimliliği konulu videolar yayınlandı. Tüm sınıflarda enerji verimliliği konusundan bahsedilerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı sitesinde yayınlanan videolar izletildi.

Ock

Okul sporları kapsamında düzenlenen yıldız kızlar güreş il müsabakaları sonucu okul takımımız il 1. si oldu.

Ock

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 6. sınıflara yönelik olarak hazırlanan sıfır atık ve geri dönüşüm konulu seminer 02.01.2024 tarihinde okulumzda gerçekleştirildi.

25.12.2023 tarihinde Ahmet İpek sucuklarının katkılarıyla sucuk ekmek günü düzenlendi.