Ock

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin tamamlanmasının ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.

Ock

Anıtkaya Ortaokulu ile yapılan son grup maçını setlerde 25-13, 25-16 ve 26-6 sonuçları ile 3-0 kazanan voleybol takımımız gruptan başarı ile çıktı.

Ock

Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız Huriye Aşkar Ortaokulunu 3-1 yendi.

2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.

Kadınana İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve okul aile birliği üyeleri okulumuzu ziyaret etti.

5 Aralık 2014 tarihinde okulumuza müdür olarak görevlendirilen İbrahim Şimşek´e hoşgeldiniz diyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan program coşku içinde geçti.

Kas

Ulu Önder Atatürk´ün vefatının 76. yıl dönümü anma programı siren sesi ile saygı duruşunun ardından okuan İstiklal Marşı ile başladı.

Ekm

Bugün okulumuzda yapılan oylama sonucu öğrenci meclisi başkanı olarak 7-C sınıfından Derya Çakıltaş seçildi.

Ekm

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılını okulumuzda yapılan törenle kutladık.

Ekm

Geçmişi çok eski dönemlere uzanan Origami (kağıt katlama sanatı) ustasının elinden öğrencilerimizle buluştu.
Hindistan’dan ülkemize bu sanatı sergilemek üzere gelen misafirimiz yaptığı gösteri ile öğrencilerimizin dikkatini çekmeyi başardı.

Ekm

Öğrenci meclisi başkanlık seçimi için aday olan öğrenciler tüm sınıfları gezerek kendilerini tanıttı.

Okulumuzda yapılan törenle İlköğretim Haftasını kutladık.