Yerli malı haftası kutlama etkinliğimize Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek de katıldı.

5. sınıf öğrencilerimizle Afyonkarahisar Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi'ni ziyaret ettik.

05.12.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda 5. sınıflara yönelik değerler eğitimi semineri verildi.

04.12.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda tüm öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Kas

Her hafta okulumuzda sabah etkinliği olarak spor yapıyoruz.

Kas

24 Kasım 2023 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda öğretmenler günü kutlama programı yapıldı.

Kas

10.11.2023 tarihinde Prof. Dr. Hasan Yılmaz ile "Çiftlikten Sofraya, Meraktan Bilgiye: Gıda" konulu söyleşi yapıldı.

Kas

Okulumuz konferans salonundaki anma töreni saat 9.05'te siren sesi ile birlikte saygı duruşu ile başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Ekm

29.10.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılan törenle cumhuriyetimizin 100. yılını coşku içinde kutladık.

Ekm

İzcilerimiz geçtiğimiz hafta sonu Akdağ Tabiat Parkı'nda kamp yaptılar.

Ekm

Okul Müdürümüz Yusuf AKGÜN sınıf başkanları ile yaptığı toplantıda öğrencilerimizin istek, talep ve şikayetlerini dinledi.

Ekm

13.10.2023 tarihinde okulumuzda afete hazırlık günü faaliyetleri kapsamında deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

9 yıl okulumuzda çalışan Müdür Yardımcımız Murat Emirik cuma günü bayrak töreninde bize katıldı. Törende son kez öğrencilerimizle konuşan ve vedalaşan Murat Emirik'e Okul Müdürümüz Yusuf Akgün çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti ve kendisi için hazırlanan plaketi takdim etti.

27.09.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı yapıldı.

Afyonkarahisar İl AFAD Müdürlüğü'nde görevli Arama Kurtarma Birlik Müdürü Mustafa ESER'in geçirdiği trafik kazası sonrası vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve AFAD ailesine başsağlığı diliyoruz.