14.09.2023 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda yapılan törenle ilköğretim haftasını kutladık.

Kız güreş takımındaki öğrencilerimiz 17-18 Temmuz 2023 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen U-11 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda takım olarak büyük bir başarı göstererek 1. oldular ve şampiyonluk kupasınıı okulumuza getirdiler.

7 gün süren İstanbul, Beykoz "Asrın Dayanışması Kampı" güzel hatıralar ile tamamlandı.

Deprem bölgesinden gelen 650 öğrenciyi izcilikle tanıştırmak amacıyla 1000’i aşkın izcinin katılım sağladığı ortak bir kamp yapmak, her ile 1000 afet fidan tohum topları hazırlamak ve İstanbul’un tarihi mekânlarını gezmek amacıyla düzenlenen kamp bizim öğrencilerimiz için de çok verimli geçti.

Haz

12-15 Haziran tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonası'na yıldız kızlar kategorisinde katılan öğrencilerimizden Elif Önder Türkiye 3. sü, Saadet Yaşar ve Tuğçe Sivrikaya ise Türkiye 5. si oldular.

May

Öğrencilerimizin yıl boyunca teknoloji ve tasarım dersinde yaptığı çalışmalardan oluşan sergimiz okulumuz konferans salonunda sergilenmektedir.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni konferans salonunda yapıldı.

May

İzcilerimiz her hafta farklı etkinliklerle yıl boyunca faaliyetlerine devam ediyorlar.

Nis

25 Nisan 2023 tarihinde Afyonkarahisar ili okullar arası Olimpik Okçuluk il şampiyonasında 6 öğrenciyle katıldığımız müsabakayı 6 dereceyle tamamladık.

26 Nisan 2023 tarihinde Afyonkarahisar ili okullar arası Geleneksel Okçuluk il Şampiyonasında 4 takımla katıldığımız müsabakayı 4 kupa kazanarak tamamladık.

Nis

Okulumuz konferans salonunda yapılan programla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.

Nis

Afyonkarahisar ili okullar arası oryantiring yarışmalarının 12.04.2023 tarihinde düzenlenen yıldızlar etabında yıldız kızlar oryantiring okul takımımız il 3. sü oldu.

Nis

Afyonkarahisar ili okullar arası oryantiring yarışmalarının 11.04.2023 tarihinde düzenlenen küçükler etabında küçük kızlar oryantiring okul takımımız il 3. sü oldu.

Nis

2-3 Nisan tarihleri arasında Burdur ilinde düzenlenen okullar arası yıldız kızlar ve erkekler bilek güreşi grup finallerine katılmaya hak kazanan okulumuzun sporcuları, bu finallerden bir derece ile döndü.

Nis

İzcilerimiz 1 Nisan Cumartesi günü okulumuzda iftar yaptı.

Öğrencilerimiz 23-26 Mart 2023 tarihleri arasında yapılan okullar arası puanlı atletizm yarışlarına katıldılar.

Bu ay değerler eğitimi konumuz olan “Vatanseverlik” için gündemimiz yaşadığımız deprem felaketi oldu. Vatanseverlik tarihimizdeki kahramanlıklardan övünmek, yaşananlardan ders çıkarıp vatanımıza sahip çıkmak olduğu kadar zor zamanlarda ülkece dayanışma içinde olmaktır.