Haz

8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenine bekliyoruz.

Haz

17 Haziran'daki söyleşiye tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizi bekliyoruz.

Haz

Halihazırda okulumuzun kurucularından birisi oldugu Korona Günlüğüm projesi kapsamında günlük tutmanın püf noktaları, yaratıcı yazma ve düşünme konuları üzerine bir webinar düzenlenecektir. Katılmak isteyen herkes afişteki bilgilerle webinarımıza katılabilirler.

May

Özel eğitim öğrencilerini ilgilendiren yazı aşağıda bulunmaktadır.

Nis

5. , 6. ve 7. sınıflar için hazırlanan fen bilimleri testlerinin 3. fasiküllerine aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nis

Rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize iletilen bilgilendirme rehberini aşağıdaki bağlantıya tıklayarak mutlaka okuyun.

Nis

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak açılan belgeden eba canlı derse giriş hakkındaki yönergeleri inceleyebilirsiniz.

Nis

5. ve 6. sınıflar için hazırlanan fen bilimleri testlerine aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

23-27 Mart tarihleri arasında yapılacak olan uzaktan eğitimler için aşağıdaki bilgileri kullanarak EBA'ya girebilirsiniz.

Ekm

24.10.2019 saat 11.00'de okulumuzun konferans salonunda açılışı yapılacak olan TÜBİTAK Bilim Fuarı'na bekliyoruz.

Ağu

2019-2020 eğitim öğretim yılı sene başı öğretmenler kurul toplantısı 02.09.2019 tarihinde 10:00'da yapılacaktır.

May

3 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak bahar şenliklerinde okulumuzun beceri ve tasarım atölyelerinin açılışı da olacaktır.

Sınav tarihleri aşağıda yer almaktadır.

Sene başı öğretmenler kurulu

2016-2017 eğitim öğretim yılı 2. dönem veli toplantısı 25.03.2017 Cumartesi günü saat 10:30´da okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimize duyurulur.